Skin Care Blerja Guide

Girl applying face cream

Ne nuk jemi plotësisht të sigurt nëse jeni të njohur me këtë informacion, por lëkura juaj është organi më i madh në trupin e njeriut prandaj, meriton një kujdes shtesë të veçantë. Mos harrojmë të përmendim faktin se lëkura jonë është pjesa e dukshme e pamjes sonë, kështu që nëse nuk duket e shëndetshme nuk do të jemi tërheqëse dhe të bukur.. Kjo është arsyeja pse shumica e njerëzve tentojnë të bëjnë përpjekje të mëdha për të ruajtur pamjen e re dhe shkëlqimin e lëkurës së tyre të fytyrës dhe trupit.. Në këtë linjë të të menduarit, Ne kemi mësuar me kalimin e viteve se gjithçka që vendosni në trupin tuaj ka rëndësi, por edhe ajo që vendosni në trupin tuaj.

Kjo është vërtetuar nga shumë studime mjekësore sipas të cilave lëkura thith rreth 60% të asaj që kemi vënë mbi të. Nëse marrim një moment për të folur rreth këtij informacioni, rezulton se çdo grua mesatare që përdor disa produkte bukurie çdo ditë, vendos shumë përbërës në lëkurën e saj.. Duke pasur parasysh faktin se pjesa më e madhe e produkteve të disponueshme përmbajnë kimikate të ndryshme dhe komponime të tjera artificiale, duket se nëse dikush nuk është i kujdesshëm mund të ekspozojë shëndetin e trupit në rrezik.

Në këtë artikull ne do të ndajmë me ju disa rekomandime ku mund të mbështeteni për të gjetur produktet më të shëndetshme dhe efektive për lëkurën tuaj.. Ato do t'ju japin mundësinë të dukeni më të rinj dhe në formë perfekte.

Anti Wrinkle Injections

Rregullat themelore për të gjetur një kujdes të mirë për lëkurën

Këtë e kemi përmendur më lart, megjithatë është e rëndësishme të theksohet fakti se sa më natyral të jetë produkti, aq më i dobishëm do të jetë për lëkurën tuaj. Kjo do të thotë që nëse doni të siguroheni që trupi juaj është i mbrojtur, duhet të shmangni të gjitha produktet kozmetike që përmbajnë përbërje kimike në listën e përbërësve të tyre. Me fjale te tjera, duhet të zgjidhni zgjidhje më natyrale, të cilat përbëhen pjesërisht ose tërësisht nga përbërës të shëndetshëm siç janë ekstraktet e bimëve dhe bimëve.

Industria e bukurisë ofron një gamë të gjerë kremrash të ndryshëm, ilaçe, dhe kremra që premtojnë t'ju bëjnë të dukeni të paktën 10 vite më i ri duke u kujdesur për të gjitha defektet në lëkurën tuaj.

Epo, ne dëshirojmë t'ju informojmë se e vërteta është që lëkura juaj ka nevojë 100% kujdesi natyror. Këtu, ne dëshirojmë të rekomandojmë Energy Beauty Bar produkt. Është absolutisht natyral dhe shumë efektiv për t'i siguruar lëkurës tuaj rreth syve një kujdes profesional kundër plakjes..

Mitet e zakonshme për kujdesin e lëkurës

Këtu do të zbulojmë të vërtetën për disa mite të zakonshme që janë të rëndësishme kur bëhet fjalë për kujdesin e lëkurës. Do të habiteni me disa nga faktet që do të përmendim:

  • Shitet në dyqane, duhet të jetë i sigurt - kjo është absolutisht e gabuar. Në fakt shumë nga produktet e promovuara janë vërtet efektive për ndonjë problem të veçantë të lëkurës. Ajo që nuk e dini, megjithatë është se çfarë lloj efektesh anësore dhe reagimesh të pakëndshme mund të ketë ky produkt i veçantë.
  • Ata sapo kanë nxjerrë një formulë të re kundër plakjes – në shumicën e rasteve, ky është vetëm një truk i zgjuar tregu i cili supozohet të tërheqë vëmendjen e klientëve për një produkt specifik për kujdesin e lëkurës. Sigurisht, nuk ka asnjë garanci se kjo është efektive, për të mos thënë të shëndetshme për ju dhe trupin tuaj.
  • Produkti është i shtrenjtë. Është efikas – edhe një logjikë tjetër e gabuar. Në fakt, çmimi varet nga marka që qëndron pas produktit pasi është një tendencë e provuar që kompanitë më të njohura të vendosin çmime më të larta për produktet e tyre të reja në krahasim me ato më pak të njohura..

Për ta përmbledhur, gjithmonë duhet t'i përmbaheni produkteve natyrale të cilat përmbajnë shumë ekstrakte të shëndetshme dhe të dobishme në listën e përbërësve të tyre. Per nje kujdesi i plotë i lëkurës së fytyrës. Është i besueshëm dhe tashmë shumë i popullarizuar në mesin e zonjave.

Gjithashtu, nëse jeni më të interesuar të gjeni një produkt që fokusohet në shëndetin dhe pamjen e lëkurës së trupit, i pari është krijuar për të miratuar formën e gjoksit tuaj duke shtrënguar lëkurën rreth tyre.. Produkti i dytë do t'ju ndihmojë ta bëni plaçkën tuaj më tërheqëse.

Nëse e keni kaluar moshën 40 atëherë keni nevojë për kujdes të thelluar për lëkurën tuaj.

Këtu, ne do t'ju këshillonim të provoni Krem Carattia formulë e cila është krijuar posaçërisht për gratë e pjekura që dëshirojnë të ruajnë bukurinë e tyre natyrore.

Nëse ndiqni këshillat që kemi ndarë me ju në këtë artikull, besojmë se do të arrini të kujdeseni sa më mirë për shëndetin dhe pamjen e lëkurës suaj. Zgjidhni vetëm zgjidhje natyrale dhe përfitoni nga efekti pozitiv që do t'ju japin.

>> Shikoni më shumë artikuj në blogun tonë <<