Duke vizituar dhe përdorur style-beauty.com, ju pranoni këtë politikë të privatësisë.

style-beauty.com është fuqimisht e përkushtuar për të mbrojtur privatësinë tuaj kur ndërveproni me ne, lexoni përmbajtjen tonë ose përdorni shërbimet tona. Ne ofrojmë këtë politikë të privatësisë për t'ju njoftuar për informacionin që mbledhim dhe mënyrën se si e përdorim, ndajeni dhe mbroni këtë informacion.

Për të ofruar shërbimet tona, ne duhet të mbledhim disa informacione në lidhje me vizitën tuaj në faqen tonë të internetit. Ne nuk mbledhim asnjë informacion personal si emri dhe emaili. Me fjalë të tjera, ne nuk e dimë se kush jeni gjatë vizitës në faqen tonë.

Informacioni që ne mbledhim nga vizitorët tanë

Ashtu si faqet e tjera të internetit, ne mund të mbledhim disa detaje nga ju duke përfshirë adresën tuaj IP, shfletuesin që keni përdorur për të hyrë në faqen tonë të internetit, faqja që ju referoi në faqen tonë të internetit dhe kohën kur keni hyrë në faqen tonë të internetit.

Ne përdorim gjithashtu cookie për të kujtuar preferencat tuaja dhe për të njohur kompjuterin ose pajisjen tuaj celulare kur vizitoni faqen tonë të internetit në të ardhmen.

Si e përdorim këtë informacion

Informacioni që mbledhim nga ju përdoret kryesisht për të përmirësuar përvojën tuaj kur hyni në faqen tonë të internetit, në mënyrë që të mund të shihni përmbajtje dhe reklama të përshtatura që i përshtaten interesave tuaja. Informacioni mblidhet nga palë të treta si Google Analytics. style-beauty nuk mbledh dhe ruan një informacion të tillë.

Si mund të tërhiqesh?

Nëse dëshironi të mos shihni reklama të servirura nga ne, ju lutemi fshini skedarët e shfletuesit tuaj.

Nëse dëshironi të kufizoni shfletuesin tuaj nga marrja e cookies, ju mund ta bëni këtë duke hyrë në cilësimet e shfletuesit tuaj të internetit. Megjithatë, është e rëndësishme që ju të dini se disa veçori të kësaj faqeje interneti mund të mos funksionojnë nëse i bllokoni këto cookie.

Ndryshimet në këtë Politikë të Privatësisë

Ju lutemi kini parasysh se kjo politikë e privatësisë mund të ndryshojë herë pas here dhe ne ju inkurajojmë që ta kontrolloni shpesh këtë faqe për çdo ndryshim dhe modifikim. Ju e keni vazhduar përdorimin e kësaj faqeje interneti pas çdo ndryshimi në këtë Politikë të Privatësisë tregon pranimin tuaj të ndryshimeve.

Mos ngurroni të na kontaktoni nëse keni ndonjë pyetje ose shqetësim në lidhje me këtë Politikë të Privatësisë.