Со посета и користење на style-beauty.com се согласувате со оваа политика за приватност.

style-beauty.com е силно посветена на заштита на вашата приватност кога комуницирате со нас, прочитајте ја нашата содржина или користете ги нашите услуги. Ја обезбедуваме оваа политика за приватност за да ве известиме за информациите што ги собираме и како ги користиме, споделете и заштитете ги овие информации.

За да ги обезбедиме нашите услуги, треба да собереме некои информации поврзани со вашата посета на нашата веб-страница. Ние не собираме никакви лични информации како име и е-пошта. Со други зборови, не знаеме кој сте при посетата на нашата страница.

Информации што ги собираме од нашите посетители

Исто како и другите веб-страници, може да собереме неколку детали од вас, вклучувајќи ја и вашата IP адреса, прелистувачот што го користевте за пристап до нашата веб-локација, страницата што ве упати на нашата веб-страница и времето кога сте пристапиле на нашата веб-страница.

Ние исто така користиме колачиња за да ги запомниме вашите параметри и да го препознаеме вашиот компјутер или мобилен уред кога ќе ја посетите нашата веб-страница во иднина.

Како ги користиме овие информации

Информациите што ги собираме од вас главно се користат за подобрување на вашето искуство при пристапот до нашата веб-локација за да можете да гледате приспособена содржина и реклами што одговараат на вашите интереси. Информациите ги собираат трети страни како што е Google Analytics. style-beauty не собира и складира такви информации.

Како можете да се откажете?

Доколку сакате да не ги гледате рекламите сервирани од нас, Ве молиме избришете ги колачињата на вашиот прелистувач.

Ако сакате да го ограничите вашиот прелистувач да прима колачиња, можете да го направите тоа со пристап до поставките на вашиот веб-прелистувач. Сепак, важно е да знаете дека некои функции на оваа веб-локација може да не работат ако ги блокирате овие колачиња.

Промени на оваа Политика за приватност

Ве молиме имајте предвид дека оваа Политика за приватност може да се менува од време на време и ве охрабруваме често да ја проверувате оваа страница за какви било промени и модификации. Продолживте да ја користите оваа веб-локација по секоја промена во оваа Политика за приватност укажува на вашето прифаќање на промените.

Слободно контактирајте не доколку имате какви било прашања или грижи во врска со оваа Политика за приватност.