Категорија: блог

Pueraria Mirifica & Пуерарин за природна женственост

Естрогенот е женски полов хормон кој ги обезбедува дамите’ женственост. Се синтетизира природно во човечкото тело. Кај женките, неговата синтеза започнува на почетокот на пубертетот. Менопауза…